Bulvár

Hiába kerestek illegális bevándorlókat a szegedi buszon a rendőrök

Hiába kerestek illegális bevándorlókat a szegedi buszon a rendőrök

2016. február 1., hétfő
Hiába kerestek illegális bevándorlókat a szegedi buszon a rendőrök
rendori_intezkedes01_gs

A polgárőrség figyelmeztette a rendőrséget arra, hogy illegális bevándorló utazhat az egyik szegedi helyi járatos buszon. A rendőrök ellenőrizték a járatot, de nem találtak migránsokat.

Két rendőr intézkedett a 74-es számú buszon hétfőn reggel a Szent Ferenc utca nevű buszmegállóban a Karolina iskola előtt a Mátyás térnél. "A rendőrség stratégiai partnerétől, a polgárőrségtől kapott jelzést arról, hogy a buszon illegális bevándorló utazhat. A járőrök ellenőrizték a busz utasait, de nem találtak köztük illegális bevándorlót" - közölte kérdésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

rendori_intezkedes02_gs

A feltételezett migráns korábban leszállt a buszról, végül a Mátyás téren találták meg az egyenruhások, igazoltatták, de rendelkezett érvényes iratokkal.

Két rendőr intézkedett a 74-es számú buszon hétfőn reggel a Szent Ferenc utca nevű buszmegállóban a Karolina iskola előtt a Mátyás térnél.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=605719

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.