Bulvár

Helyreállt a forgalmi rend a 4-es villamos vonalán (FRISSÍTVE)

Helyreállt a forgalmi rend a 4-es villamos vonalán (FRISSÍTVE)

2016. február 11., csütörtök
Helyreállt a forgalmi rend a 4-es villamos vonalán (FRISSÍTVE)

Helyreállt a forgalmi rend a 3/3F-es, valamint 4-es vonalakon, a vonalakon végig villamosok közlekednek - közölte portálunkkal a Szegedi Közlekedési Kft.

Forgalmi zavar miatt a 3/3F-es és 4-es vonalon továbbra is vonalkettévágás van, a járatok a következők szerint közlekednek: - Tarján - Anna-kút között: villamospótló autóbuszok, - Anna-kút - Kecskés végállomás, valamint Anna-kút - Vadaspark/Fonógyári út között villamosok közlekednek.

Korábban írtuk:

Baleset miatt a 4-es villamos vonalán megváltozott forgalmi rend szerint közlekednek a Szegedi Közlekedési Kft. járatai. Kecskés végállomás és az Anna-kút között villamospótló autóbuszok, Anna-kút és Tarján végállomás között villamosok közlekednek.

Baleset miatt átmenetileg pótlóbuszok közlekednek a 4-es villamos vonalának egy szakaszán - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=608607

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.