Sport

Asztalitenisz: Bódi Zoltán nyerte a Kinizsi Kupát

Asztalitenisz: Bódi Zoltán nyerte a Kinizsi Kupát

2016. február 15., hétfő
Asztalitenisz: Bódi Zoltán nyerte a Kinizsi Kupát
P1070273

A Móravárosi Kinizsi SE Asztalitenisz Szakosztálya (MOAC) vasárnap rendezte meg hagyományos Kinizsi Kupa háziversenyét.

A szervezők évről évre ezzel a rangos sporteseménnyel kívánják erősíteni a klubtagság kötődését az anyaegyesülethez, s egyben emléket állítani a patinás múltú sportegyesület névadójának is. A sportágban járatosak jól tudják, mi a varázsa egy háziversenynek. A hétközi edzéseken egymás között gyakorolt fogásokat most a nyomasztó nyerési kényszer nélkül, de mégis eredményre törő módon, ugyanakkor lazábban ki lehet próbálni, s mindez egyben remek önbizalom fejlesztő és erőfelmérő is. A klubtagságukat szívükön viselők most is maradéktalanul asztalhoz álltak. Elismerésre méltó, ahogy

Aradi Andrea

betegségéből kilábaló félben biztatóan bontogatta szárnyait,

Horváth Klára

feszes munkaköri elfoglaltsága miatt, kevés edzéssel a háta mögött nyerni tudott a vigaszágon. A főtábla döntőjében élvezetes labdamenetekkel tarkított csatára került sor.

Bódi Zoltán

csibészes támadójátékát és pimasz pörgetéseit

Tóth Joe

tért ölelő visszaívelgetéssel, szívós védekezésből ellentámadva igyekezett megtörni, de most is a jobbnak járt a gratuláció.

P1070276

A Kinizsi Kupa mára Móraváros közösségi életének egyik értéke és hagyománya. A klub ennek köszönhetően eddig élvezhette azt az eseti együttműködést is, amit a városrésszel összeforrt céggel, a versenyre eseti alkalommal érvényesen, szerény összeggel, számlázott tételként megállapodott. A szervezők és a klub csalódottan vette tudomásul, hogy a cég újonnan kinevezett igazgatója úgy nyilatkozott: semmilyen sportprogramot nem támogat.

A Kinizsi Kupa végeredménye:

Főtábla:

1. Bódi Zoltán 2. Tóth József 3. Sajó László 4. Márta Dániel

Vigaszág:

1. Horváth Klára 2. Csanádi Tamás 3. Györki László 4. Varga B. László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.