Bulvár

Vádemelési javaslat a Retek utcai betörő ellen

Vádemelési javaslat a Retek utcai betörő ellen

2016. január 1., péntek
Vádemelési javaslat a Retek utcai betörő ellen

Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki még tavaly novemberben tört be egy szegedi garázsba.

A megalapozott gyanú szerint

F. Lajos

2015. november 24-én 8 óra körül bement az egyik Retek utcai társasház zárt tárolójába. A férfi átkutatta a helyiséget és onnan eltulajdonított egy műanyag szerszámos ládát a benne lévő kéziszerszámokkal együtt. A járőrök 2015. november 26-án elfogták a gyanúsítottat és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A 34 éves szegedi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozók az otthonában tartott házkutatás során megtalálták az ellopott szerszámokat. A szegedi rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.