Bulvár

Ostorral verte élettársát - vádat emeltek a székkutasi férfi ellen

Ostorral verte élettársát - vádat emeltek a székkutasi férfi ellen

2016. január 6., szerda
Ostorral verte élettársát - vádat emeltek a székkutasi férfi ellen

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a székkutasi férfival szemben, aki a vele több mint 20 éve élettársi kapcsolatban álló sértettet bántalmazta közös ingatlanukban.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő vádlott, aki több mint 20 éve élt élettársi kapcsolatban a sértettel, 2015. május 11-én a saját otthonukban egy alkalommal megütötte, majd ostorral megverte a sértettet. A vádlott bántalmazásának csak közös gyermekük közbelépése vetett véget. A sértett a fenti cselekményt követően elköltözött a közös ingatlanukból. A fentieket követően a vádlott 2015 júniusában még két alkalommal a nyílt utcán bántalmazta a sértettet, egy alkalommal ököllel ütötte, a másik alkalommal ököllel ütötte, illetőleg rugdosta is élettársát. Az utóbbi cselekmény következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el. A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség a vádlottat testi sértés vétségével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.