Bulvár

Los Angelesben örök nyugalomra helyezték Lemmyt, a Motörhead frontemberét

Los Angelesben örök nyugalomra helyezték Lemmyt, a Motörhead frontemberét

2016. január 10., vasárnap
Los Angelesben örök nyugalomra helyezték Lemmyt, a Motörhead frontemberét
lemmy01

Los Angelesben örök nyugalomra helyezték Lemmyt, a Motörhead együttes frontemberét. A zenészt barátai és tisztelői búcsúztatták, rajongói pedig interneten és klubokban nézték a temetési szertartást.

Az

Ian Kilmister

néven született brit rock-zenész búcsúztatását a Forest Lawn sírkert kápolnájában tartották. A legendás kalapját formázó urna előtt a Motörhead egyik fotója és Lemmy szintén legendás csizmája állt. Az emlékezők sorát a zenekar menedzsere,

Todd Singerman

kezdte, majd szólt és emlékezett

Mikkey Dee

, a Motörhead dobosa,

Dave Grohl

a Foo Fightersből és a Guns 'N' Roses gitárosa,

Slash

is. Érzelmes beszéddel emlékezett a 70 évesen rákbetegségben elhunyt rockerre a fia,

Paul Inder

is. "Utazzál jól, drága édesapám, megint útra keltél, egy hosszabb turnéra" - búcsúzott a láthatóan megrendült fiú. A rajongók interneten láthatták a szertartást, arra kérték őket ugyanis, hogy ne menjenek el a temetésre, hanem az egyik vidómegosztó portálon kövessék a végső búcsú eseményeit. Lemmy kedvenc helyén, a Sunset sugárút egyik sörözőjében például rajongók százai zsúfolódtak össze és figyelték a temetést, majd egy óriási Lemmy-fotóra írták a nevüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.