Bulvár

Lopott biciklivel ment kerékpárt lopni

Lopott biciklivel ment kerékpárt lopni

2016. január 12., kedd
Lopott biciklivel ment kerékpárt lopni
bicikli_kerekpar

Lakossági bejelentés alapján érték tetten a hódmezővásárhelyi rendőrjárőrök azt a férfit, aki kerékpárokat akart lopni az egyik helyi tárolóból.

A rendőrség segélyhívószámára január 11-én 9 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a hódmezővásárhelyi nagyállomás kerékpártárolójában gyanúsan viselkedik. A helyszínre érkező járőrök igazoltatni akarták a férfit, aki a felszólítás ellenére megpróbált elszaladni. A rendőrök elfogták, majd kérdőre vonták. P. István elismerte, hogy otthonról egy fogót magához véve indult el kifejezetten azzal a szándékkal, hogy bicikliket lopjon, majd azokat egy kocsmában, vagy a piacon eladja. Az egyenruhások a helyszínen ellenőrizték azt a kerékpárt, amivel a 49 éves hódmezővásárhelyi lakos oda érkezett. Kiderült, hogy az is egy korábbi bűncselekményből származik.

P. István

ellen lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A biciklilopás új szintje, amikor lopott biciklivel megy a tolvaj biciklit lopni - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=600897

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.