Sport

Labdarúgás: távozik a rutinos támadó a Szeged-Grosicstól

Labdarúgás: távozik a rutinos támadó a Szeged-Grosicstól

2016. január 13., szerda
Labdarúgás: távozik a rutinos támadó a Szeged-Grosicstól
szeged_2011_szolnok21_gs_olah_lorant

Közös megegyezéssel szerződést bontott csatárával, Oláh Lóránttal a Szeged 2011-Grosics Akadémia: a támadó másfél évet követően távozik a klubtól.

A

Nemzeti Sport számolt be

arról, hogy elválnak

Oláh Lóránt

a Szeged 2011-Grosics Akadémia útjai: érdeklődésünkre

Tanács Attila

, a klub technikai vezetője is megerősítette a hírt, mi szerint közös megegyezéssel felbontották a csatár szerződését, amely egyébként idén június harmincadikán járt volna le. Oláh Lóránt másfél évet töltött a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál, 37 bajnoki alatt 8 gólt szerzett, az idei szezonban nyolc mérkőzésen lépett pályára, ami alatt nem talált be a kapuba. Tanács Attila hozzátette, folyamatos tárgyalásban állnak a lehetséges érkezőkkel, főképp rutinosabb játékosokban gondolkodnak, mint lehetséges érkezők. A csapat tíz napot tölt el a törökországi Belekben, a vasárnap kezdődő edzőtábor alatt először január 19-én a kazah FK Irtysh Pavlodar, majd január 23-án a Bundesliga 2 tizenötödik helyén álló, egyszeres német bajnok, kétszeres kupagyőztes Fortuna Düsseldorffal játszanak edzőmérkőzést.

Közös megegyezéssel szerződést bontott Oláh Lóránttal a Szeged 2011-Grosics Akadémia.http://szegedma.hu/?p=601141

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.