Sport

Labdarúgás: hatgólos döntetlent játszott román ellenfelével a SZEOL

Labdarúgás: hatgólos döntetlent játszott román ellenfelével a SZEOL

2016. január 30., szombat
Labdarúgás: hatgólos döntetlent játszott román ellenfelével a SZEOL
szeol-szabadka22kf

Román negyedosztályú ellenfél ellen folytatta felkészülését a SZEOL SC: Tóth Ákos tanítványai szombaton délben az algyői műfüves pályán játszottak nemzetközi edzőmérkőzést, amelyet a végén mentettek döntetlenre.

Igencsak tartalékosan lépett pályára a SZEOL SC a román negyedosztály jelenlegi idényében a kilencedik helyen álló zsombolyai ACF Marcel Baban Jimbolia ellen, hiszen a csapatból hiányzott

Puskás Csaba

,

Ondrejó Tamás

,

Beretka Péter

, valamint a találkozó előtt megsérülő

Nikola Maksimovic

is, míg

Makra Zsolt

és

Kéri Tamás

ugyan átöltözött, de mindketten kisebb sérüléssel bajlódtak. A szegediek domináltak mezőnyben, azonban az első gólt a zsombolyaiak szerezték egy szépen végigvitt kontrát követően mintegy negyed óra elteltével. A gólt követően egyre nagyobb nyomás alá helyezte ellenfelét a SZEOL, de a kapu előtt pontatlan megoldásokat választottak a támadók, vagy pedig a remekül védő kapus akadályozta meg őket az egyenlítésben. A fordulást követően még inkább a SZEOL akarata érvényesült, az addig is jól védő Jimbolia kapus még több bravúrt mutatott be, úgy tűnt, ezen a napon nem szerezhet gólt a SZEOL, majd

Kormányos Kolos

jobb oldali elfutása utáni lapos beadásnál tehetetlen volt már a hálóőr is. A nyomás ugyan maradt a románokon, de mintegy tíz perccel a vége előtt a vendégek bal szélsője által remekül lekészített labdát középről, a tizenhatos vonaláról becsavartak Leindler kapujának bal alsó sarkába, majd nem sokkal később az imént még az előkészítő szerepkörét betöltő román szélső büntette meg a szegediek saját térfelén eladott labdát azzal, hogy befejezte saját akcióját, és eltekerte a labdát a jobb felsőbe 18 méterről. A hajrában nem adta fel a SZEOL, és két szélen vezetett akció után,

Tomisic

két közeli lövésével egyenlíteni tudott a csapat, így 3-3-al zártak a csapatok az algyői műfüves pályán megrendezett mérkőzésen. A SZEOL SC legközelebb február 3-án, 16 órától a másodosztályú Szolnok vendége lesz.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC - ACF Marcel Baban Jimbolia (román IV) 3-3 (0-1)

Algyő, műfű. Vezette: Barta Norbert István (Takács János, Barna Zoltán) SZEOL: Leindler - Kormányos, Gajág, Forró, Grünvald, Végh (Varga R. - a szünetben), Fülöp, Müllerlei, Buzási, Tomisic, Rácz. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gól:

Kormányos, Tomisic (2) Tóth Ákos:

"Gyakorlatilag ma az játszott, aki egészséges volt. A helyzetkihasználási versenyt nem ma nyertük meg, ettől függetlenül az bánt, hogy ilyen képességű csapattól kaptunk három gólt. A csatárgond ma jobban látszott, mint valaha, ha azon a poszton való hiányosságainkkal nem történik valami, akkor nem lehetnek vérmes reményeink."

A hajrában mentette döntetlenre román ellenfelével szemben vívott edzőmeccsét a SZEOL SC.http://szegedma.hu/?p=605140

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 30.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.