Közélet

Kósa: jó éve lesz Magyarországnak

Kósa: jó éve lesz Magyarországnak

2016. január 6., szerda
Kósa: jó éve lesz Magyarországnak

A Fidesz frakcióvezetője szerint nem lesz rossz, inkább jó éve lesz Magyarországnak 2016. Kósa Lajos szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában úgy fogalmazott, minden okunk megvan arra, hogy optimisták legyünk.

A politikus kiemelte: a kormány és a kormányzópárt kötelessége mindent megtenni, hogy jó éve legyen az országnak. A Fidesz képviselőjének közlése szerint Magyarország a térségben, és az Európai Unión belül is jól teljesít. Az EU Magyarországhoz hasonló sorsközösségű országai között pedig, Lengyelországtól Bulgáriáig, kifejezetten jól teljesít az ország - hangsúlyozta

Kósa Lajos

. A frakcióvezető azt mondta: 2016 gazdasági szempontból fejlődést hoz, a növekedés az Európai Unió átlagához képest továbbra is jelentős lesz, és történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság. Kiemelte: 11 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó a foglakoztatási adat, jelenleg több mint 4 millió 200 ezren dolgoznak, és jelenleg is folyamatosan nő a munkaerőpiacon a munkaerő iránti igény - fejtette ki Kósa Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.