Sport

Kézilabda: néggyel verte horvát ellenfelét a Pick + FOTÓK

Kézilabda: néggyel verte horvát ellenfelét a Pick + FOTÓK

2016. január 29., péntek
Kézilabda: néggyel verte horvát ellenfelét a Pick + FOTÓK
pick-nexe018kf

Négygólos győzelmet aratott a horvát ellenfele, a Nexe felett a pénteki edzőmeccsen a MOL-Pick Szeged: Juan Carlos Pastor együttesében már játszott az Eb-ről hazatért Dean Bombac.

A csapathoz a lengyelországi Eb-ről visszatérő

Dean Bombac

szerezte a találkozó első gólját: a szlovén irányító végül háromig jutott a meccsen. Ezúttal is több fiatalnak adott lehetőséget

Juan Carlos Pastor

, hasonlóan az egy héttel ez előtti, Resica elleni edzőmeccsen, ám most azért bővebb kerettel dolgozhatott a spanyol tréner, hiszen Bombac mellett

Ilyés

és

Vranjes

is a csapat rendelkezésére állt a pénteki meccsen. A Pick ezt a meccset is gyakorlatilag végig vezetve nyerte meg, bár a második harminc perc alatt azért valamennyivel kisebb volt a különbség, de a végére egyértelmű lett a szegediek fölénye, akik így négy góllal győzték le horvát ellenfelüket. A MOL-Pick Szeged legközelebb már bajnokin lép pályára: Ilyés Ferencék jövő vasárnap, február hetedikén 18 órakor a Vác vendégei lesznek.

Felkészülési mérkőzésen

MOL-Pick Szeged–RK Nexe 32–28 (19–14)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Paska, Vastag.

MOL-Pick Szeged:

Sierra – Prodanovic 6, Fekete 2, Bombac 3, Hegedüs, Blazevic 1, Curuvija 6/4. Csere: Manojlovity (kapus), Thiagus Petrus 5, Ilyés, Vranjes 6, Velky 1, Loncar 1, Urbán, Patyi, Mezei 1/1, Szabó B.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Négy góllal verte a horvát Nexét felkészülési mérkőzésen a MOL-Pick Szeged.http://szegedma.hu/?p=604988

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.