Sport

Kézilabda: jó hajrája ellenére is kikapott az Algyő az élvonal ötödikje ellen

Kézilabda: jó hajrája ellenére is kikapott az Algyő az élvonal ötödikje ellen

2016. január 27., szerda
Kézilabda: jó hajrája ellenére is kikapott az Algyő az élvonal ötödikje ellen
algyo_pick40_gs

Felkészülési mérkőzésen szűk, háromgólos vereséget szenvedett a Levendula Hotel FKSE Algyő az NB I-es Vác ellen hazai környezetben.

Dankó Ervin

legénysége korábban már

két élvonalbeli ellenféllel

is találkozott, ezúttal pedig a legmagasabb osztály ötödik helyezettjével szemben állt ki az együttes. A keretből

Kiss Olivér

kapus mellett

Laluska Balázs

és

Kardos Róbert

is hiányzott. Az első hét percben egál körül alakult az eredmény, de utána elhúztak a vendégek, a szünetre hatgólos váci előnnyel mentek a csapatok. Fordulás után a negyvenedik percben volt a legnagyobb a különbség, ekkor 17-24-es állást mutatott a helyi eredményjelző. A folytatásban azonban lépésről lépésre faragott a hátrányából a hazai gárda, sőt, két perccel a vége előtt már csak egy gól volt a differencia. (28-29) Az utolsó két találatot viszont a váciak jegyezték, akik így végül 31-28-ra nyertek. A hétvégén hárommeccses veszprémi túrára utazik az FKSE Algyő, amely során találkozik a két NB I/B-s veszprémi gárdával, illetve az NB II-es listavezető Ajkával is.

Felkészülési mérkőzésen:

Levendula Hotel FKSE Algyő - Váci KSE 28-31 (12-18)

Algyő. Vezette: Horváth, Simó.

Az algyői gólszerzők:

Simon 3, Valaczkai 3, Szepesi 3, Raffai 3, Teimel 3, Kocsis 3/3, Vadkerti 2, Béleczki 2, Tóth 1, Miksi 1, Molnár 1, Gazsó 1.

A Vác legeredményesebb góllövői:

Vasic 9/2, Lendvay 6/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.