Bulvár

Fegyveres férfi el akarta rabolni Obama kutyáját

Fegyveres férfi el akarta rabolni Obama kutyáját

2016. január 9., szombat
Fegyveres férfi el akarta rabolni Obama kutyáját

Fegyveres rablás kísérlete miatt tartóztattak le egy észak-dakotai férfit, aki a titkosszolgálat tájékoztatása szerint az Obama-család egyik kutyáját akarta elrabolni.

A 49 éves

Scott Stockert

turistaként érkezett az amerikai szövetségi fővárosba, ám a washingtoni rendőrség információt kapott arról, hogy valamire készül, és azonnal meg is találta őt a kongresszusi központ közelében lévő Hampton Inn szállodában. Stockert elismerte, hogy a parkolóban álló kis teherautójában vadászfegyver, puska és lőszer van. A rendőrség még bozótvágó kést és gumibotot is talált nála. A Dickinson városába való férfi bevallotta: azért érkezett Washington DC-be, hogy elrabolja Bót vagy Sunnyt, az Obama-család két portugál vízikutyája közül az egyiket. (A portugál vízikutyák nagytestű jószágok, és elnökké választásakor

Barack Obama

a néhai

Ted Kennedy

szenátortól kapta őket ajándékba. Mindkét eb éjfekete, hófehér tappancsokkal.) Letartóztatásakor az elégé zavartan viselkedő férfi közölte a rendőrökkel, hogy ő maga Jézus Krisztus, s az édesapja

John F. Kennedy

, a meggyilkolt amerikai elnök, az édesanyja pedig

Marilyn Monroe

, a rejtélyes körülmények között elhunyt filmsztár volt. Hozzátette: azért utazott Washingtonba, hogy bejelentse indulását az elnökválasztáson és kampányoljon a havi 99 dolláros egészségbiztosítás mellett. A zavart férfi ellen azért emeltek vádat, mert a lakásán vagy a munkahelyén kívül volt nála lőfegyver, s ez Washington DC egyes negyedeiben jogellenes. Tárgyalásáig szabadon bocsátották, de elrendelték az orvosi kezelését. A rendőrségi dokumentumokból nem derül ki, hogy vajon miért éppen az elnök kutyáját akarta volna elrabolni az Észak-Dakotából Washingtonba autózó Scott Stockert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.