Bulvár

Balástyai fiatalok rongálták meg a helyi óvoda kerítését

Balástyai fiatalok rongálták meg a helyi óvoda kerítését

2016. január 16., szombat
Balástyai fiatalok rongálták meg a helyi óvoda kerítését

Vádemelést javasol a Kisteleki Rendőrkapitányság két férfi elen, akik tavaly szeptemberben megrongálták a balástyai óvoda kerítését.

A megalapozott gyanú szerint

M. János

és

F. Tibor

2015. szeptember 26-án az esti órákban a falunapon szórakoztak Balástyán. A két férfi 20 óra 30 perc körüli időben egy ismerősükkel találkozott a helyi buszmegállóban, majd visszaindultak a rendezvény helyszínére. Útközben megrugdosták az egyik Széchenyi utcai ingatlan kerítésének léceit, amelyek megsérültek. Ezt követően megrongálták a közelben lévő óvoda kerítését is. A gyanúsítottak erőteljesen megrángatták a drótkerítést, melynek következtében annak tégla pillérei a járdára zuhantak és magukkal rántották a pillérek között húzódó dróthálót is. A két férfit a rendőrök előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétségének és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.