Bulvár

A tűzoltók szabadítottak ki autójába szorult nőt Makó külterületén

A tűzoltók szabadítottak ki autójába szorult nőt Makó külterületén

2016. január 8., péntek
A tűzoltók szabadítottak ki autójába szorult nőt Makó külterületén

Hat esetben riasztották a megye tűzoltóit csütörtökön. Egy nő súlyosan megsérült, amikor autójával villanyoszlopnak csapódott. A tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Két kéménytűzhöz is riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat csütörtökön. Délután Derekegyházán, majd az esti órákban Zsombón gyulladt meg a füstelvezetőben lerakódott korom. A szentesi és a szegedi tűzoltók mindkét esetben kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az izzó részeket eltávolították a kémény belső faláról, majd hőkamerával vizsgálták át az épületet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Súlyosan megsérült annak a személyautónak az utasa, amely az esti órákban oszlopnak csapódott Makó külterületén. A makói hivatásos egységek feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a jármű sofőrjét, majd átadták a mentőszolgálatnak. Egy idős asszony lett rosszul csütörtökön este Szegeden. A Bécsi körúti lakáshoz a szegedi tűzoltókat riasztották, mert a mentőszolgálat munkatársai nem tudtak bejutni a lakásba. A tűzoltók a levelesláda nyílásán keresztül nyitották ki a hevederzáras ajtót, ennek köszönhetően rövid időn belül megkezdődhetett a sérült ellátása. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba egy embert csütörtök éjjel Üllésről. A ruzsai tűzoltók mérései is igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. Az egység átszellőztette a lakást, majd a helyszínt átadta a gázszolgáltató szakembereinek. Villanyoszlopnak csapódott egy autóbusz szeged belterületén csütörtökön este. A menetrend szerint közlekedő busz a Gőz utca sarkán csúszott meg, az ütközés erejétől az oszlop a közeli épületre dőlt. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt a műszaki mentés idejére. A balesetben sem a sofőr, sem az utasok nem sérültek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.