Közélet

A 90 esztendős Merényi Józsefnét köszöntötték + FOTÓK

A 90 esztendős Merényi Józsefnét köszöntötték + FOTÓK

2016. január 16., szombat
A 90 esztendős Merényi Józsefnét köszöntötték + FOTÓK
merenyi_jozsefnet_koszontik001kf

Tavaly költözött Szegedre a kilencvenesztendős Merényi Józsefné Balla Zsuzsanna, akit születésnapja alkalmából a családtagok mellett az önkormányzat is köszöntött.

Kilencven évvel ezelőtt Magyarbánhegyesen született

Balla Zsuzsanna

, aki szüleivel és tizenegy testvérével nevelkedett igaz nagy szegénységben, de nagy szeretetben a Békés megyei településen. Hatosztályos palavesszős és palatáblás tanyai iskolába járt, ahol az osztály legjobb tanulója volt, az iskola elvégzése után azonban nem volt lehetősége arra, hogy továbbtanuljon, így a kunágotai határban arató munkások mellett dolgozott. Huszonhárom évesen férjhez ment

Merényi Józsefhez

, akivel azóta is boldog házasságban él. A kapcsolatból két gyermek született: József és Mária. A házasságkötést követően Mezőhegyesre költözött a család, ahol Zsuzsanna először a helyi termelőszövetkezetben, majd a cukorgyárban dolgozott. Innen ment nyugdíjba. Férjével Szegedre 2015 szeptemberében költözött, ahol a nyugdíjasok kisebb-nagyobb gondokkal teli életét éli. A 90. születésnapját ünneplő Merényi Józsefnét az önkormányzatának képviselői valamint a családtagok köszöntötték.

Ezúton is boldog születésnapot, és jó egészséget kívánunk neki!

A kilencvenesztendős Merényi Józsefné Balla Zsuzsannát a családtagok mellett az önkormányzat is köszöntötte - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=601761

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.