Kultúra

Zenei petárdák a Szegedi Szimfonikus Zenekar újévi műsorán

Zenei petárdák a Szegedi Szimfonikus Zenekar újévi műsorán

2015. december 30., szerda
Zenei petárdák a Szegedi Szimfonikus Zenekar újévi műsorán
szszz_ujevi_plakat

Új oldaláról ismerhetik meg a Szegedi Szimfonikus Zenekart azok, akik január 9-én estére jegyet váltanak a Szegedi Nemzeti Színházba akár a színház jegyirodájában, akár a jegy.hu portálon keresztül.

Hasonlóan a londoni vagy a New York-i szimfonikusokhoz, Szeged város zenekara is színpadra lép egy olyan programmal, amely kacagtató zenei poénjaival, professzionális előadóival nagy sikerre tarthat számot. A klasszikus zene elhivatott szegedi művelői világkörüli utazásra csábítják közönségüket, ahol találkozhatnak

Chaplinnel

, a némafilmek sztárjával,

Edith Piaffal

és

Frank Sinatrával

, de az örvénylő zenefolyamban megjelennek

Beethoven

,

Mozart

és

Johann Strauss

dallamai is, még ha nem is pont úgy, ahogyan azt megszokhattuk tőlük. A Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében énekes és hangszeres sztárok is színpadra lépnek.

László Boldizsár

és

Somogyvári Tímea Zita

a könnyedebb műfajban képviseltetik magukat,

Gyüdi Sándor

pedig matadorokat megszégyenítő bátorsággal veti magát gitárja húrjai közé. Az est karmestere és zenei vezetője

Balogh Sándor

, aki hasonlóan vidám zenei összeállításokkal, a Berlini Filharmonikusok élén már megfordult New York, Lisszabon és Berlin koncerttermeiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.