Közélet

Akire büszkék vagyunk! - Szegedi díjazott a Vállalkozók Napján

Akire büszkék vagyunk! - Szegedi díjazott a Vállalkozók Napján

2015. december 9., szerda
Akire büszkék vagyunk! - Szegedi díjazott a Vállalkozók Napján
fekete_istvanne

Az idei PrimaPrimissima díjátadó keretében december 4-én a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) tizenhetedik alkalommal rendezte meg Budapesten a Művészetek Palotájában a Vállalkozók napját, amelyre mintegy 600 vállalkozó érkezett az ország minden megyéjéből. Az ünnepségen a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. gazdasági és kereskedelmi igazgatóhelyettesét,Fekete Istvánnét az Év Vállalkozója kitüntetésben részesítették.

A Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. több évtizede jelentős szerepet játszik Dél-Magyarország hulladékgazdálkodásában.

Fekete Istvánné

a hulladékgazdálkodásban szerzett több évtizedes vezetői tapasztalattal jelentős szereplője a régió másodnyersanyag piacának.Közszolgáltatóként tevékenykedő munkaadójaa Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel közösen, melynek másodnyersanyag kereskedelmében is oroszlánrészt vállal, több mint kétszázezer lakos szelektív hulladékának kezelését végzi. Fekete Istvánné meghatározó szerepet vállal a felnövekvő generáció környezettudatos gondolkodásának formálásában. Kitüntetését szervező munkája mellett az országos szakmai szervek felé végzett sokoldalú és lelkiismeretes munkájára, szakma-szeretetére, és kiemelkedő munkabírására tekintettel méltán ítélte neki a legfelsőbb szakmai szerv.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.