/

Százaknak dedikált Szegeden Hosszú Katinka + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hosszu_katinka_dedikalas011kf

Már jóval a 17 órára hirdetett dedikálás előtt kígyózott a sor az Árkádban a BioTech USA bolttól kezdődően: hétfőn délután az IronSeriesTour dedikáló sorozat Szegedre érkezett.

Új könyvét dedikálta hétfőn délután Hosszú Katinka: az IronSeriesTour 20 állomásból álló sorozata Szegedre érkezett. Igencsak méretes sor kígyózott már jóval a kezdés előtt, amely az idő haladtával sem akart fogyni. Nem úgy Hosszú Katinka és edzője, egyben férje, Shane Tusup mosolya és jókedve. Sugárzott mindkettejükből a jó kedv és a pozitivizmus, pedig a tempó igen feszített számukra, hiszen december elején még az izraeli rövidpályás Európa-bajnokságon vett részt Katinka, ahol hat aranyérmet nyert a bajai klasszis, majd ezt követően Indianapolisban az Egyesült Államok-Európa úszóversenyen vett részt – jóformán az Indianapolis Colts amerikai futballcsapat stadionjából érkezett meg Szegedre.

A rajongók kéréseinek azonban maradéktalanul eleget tett hétfőn este Szegeden: az aláírások mellett készségesen állt a lencsék és mobiltelefonok elé, és biztatta, köszöntötte az embereket, üdvözölte szegedi rajongóit, megköszönve nekik a rengeteg biztatást és szeretetet, ami erőt ad neki az edzésekhez és a versenyzéshez, a kőkemény munkához. Mindabba, amit az IronLady képvisel, a mérhetetlen motivációba és pozitív gondolkodásba kóstolhattunk bele a sorozat szegedi állomásán.

no images were found

Új könyvét dedikálta hétfőn délután Hosszú Katinka Szegeden – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=596545

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 14.

Előző sztori

Labdarúgás: a Fradi elleni győztes derbin debütált Kecskés Ákos az Újpestben

Következő sztori

Amerikai ajándékokat kaptak a sándorfalvi gyerekek + FOTÓK, VIDEÓ