Bulvár

Rendőrkézen a vásárhelyi szatír

Rendőrkézen a vásárhelyi szatír

2015. december 8., kedd
Rendőrkézen a vásárhelyi szatír

Két nőt is szexuálisan zaklatott egy hódmezővásárhelyi férfi, aki ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A 32 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy december 5-én 4 óra 50 perc körül egy vásárhelyi pékség előtt megszólította a sértettet és kezével a nő ruházatán keresztül végig simította nemi szervét. A nő ellökte magától, berohant az üzletbe és magára zárta az ajtót. A férfi nem sokkal később egy ABC előtt odament egy másik nőhöz és szó nélkül a vállára ütött, megfogta a kabátját és felfelé húzta azt. A sértett kiabálni kezdett, erre az elkövető elmenekült. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói december 7-én a városban elfogták és előállították. Ellene szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.