Bulvár

Ötszáz gyermeket fogadtak a bohócdoktorok a Belvárosi Moziban

Ötszáz gyermeket fogadtak a bohócdoktorok a Belvárosi Moziban

2015. december 13., vasárnap
Ötszáz gyermeket fogadtak a bohócdoktorok a Belvárosi Moziban
karitacio_belvarosi_mozi

Ötszáz gyermeket látott vendégül a szegedi Belvárosi Moziban vasárnap délelőtt a Karitáció Alapítvány mozifilm vetítésre.

A karácsony előtti jótékonysági programra elsősorban nehéz sorsú, nagycsaládos, hátrányos helyzetű gyerekek kaptak a szociális hálón keresztül meghívást. A jegyeket a filmvetítés kezdete előtt jelképesen az alapítvány gyógyító bohócdoktorai szedték. A Karitáció Alapítvány egyik legsikeresebb jótékonysági tevékenysége a 2008 óta működtetett Gyógyító Bohócdoktorok mozgalom, mely az élménypedagógián és a pozitív gondolkodáson átvezetve segíti a gyerekeket a nehéz időszakukon sikeresen túljutni. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás volt. A mozizásra mosolygós és vidám gyerekek érkeztek,

Péntek Éva

alapítványi elnök szerint a jótékonysági program nagy sikert aratott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.