Bulvár

Nemzetközi kábítószercsempész-hálózatot lepleztek le Szerbiában

Nemzetközi kábítószercsempész-hálózatot lepleztek le Szerbiában

2015. december 14., hétfő
Nemzetközi kábítószercsempész-hálózatot lepleztek le Szerbiában

Elfogta a szerb rendőrség egy nemzetközi kábítószercsempész-hálózat fejét hétfőn Belgrádban, és egyúttal felszámolta a hálózatot is - közölte a belgrádi belügyminisztérium.

Az 51 éves férfit azzal a megalapozott gyanúval fogták el, hogy kábítószert állított elő és árult. A belügyminisztérium közleménye szerint az elfogott volt a feje annak a nemzetközi kábítószercsempész-hálózatnak, amely Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából szállított drogot Európa több országába. A rendőrség tudomása szerint a belgrádi férfi és szökésben lévő társai hosszabb időn keresztül szerbiai állampolgárokat bíztak meg azzal, hogy futárként kokaint és heroint csempésszenek. Ez a bűnbanda bízta meg azt a férfit is, akit az idei év közepén fogtak el a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, mert több mint egy kilogramm tiszta heroint találtak nála. A belügyminisztérium azt is közölte, hogy a több kontinenst érintő, átfogó akció keretében több mint négy kilogramm kokaint és több mint három kilogramm heroint foglaltak le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.