Közélet

Újra fogadják a forgalmat a román hatóságok Csanádpalotán

Újra fogadják a forgalmat a román hatóságok Csanádpalotán

2015. december 22., kedd
Újra fogadják a forgalmat a román hatóságok Csanádpalotán
hatar_atkelo

Elhárították az informatikai problémát, újra fogad a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely - írja a police.hu.

A román hatóságok elhárították az informatikai problémát a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen, így az átkelő ismét fogadja a forgalmat.

Korábban írtuk

A román hatóságok az informatikai rendszer hibája miatt nem fogadják a forgalmat a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta kedden délelőtt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

közölte, a magyar rendőrség a kilépő forgalmat az M43-as autópálya nagylaki kihajtójánál a nagylaki közúti határátkelőhely felé tereli. Az elmúlt napokban a Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások és a román hatóságok által bevezetett szigorított ellenőrzés miatt az autópálya-határátkelőhelyen időnként többórás várakozás alakult ki.

A rendőrség a kilépő forgalmat az M43-as autópálya nagylaki kihajtójánál a nagylaki közúti határátkelőhely felé tereli.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598137

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.