Sport

Labdarúgás: góllal hálálta meg a bizalmat Ádám Martin

Labdarúgás: góllal hálálta meg a bizalmat Ádám Martin

2015. december 1., kedd
Labdarúgás: góllal hálálta meg a bizalmat Ádám Martin
adam_martin_vkla

Először kapott kezdőként lehetőséget a Vasasban a 21 éves, Forráskútról származó támadó, Ádám Martin: a fiatal játékos élt is a bizalommal, és megszerezte pályafutása első NB I-es találatát, ám ez végül nem ért pontot csapata számára.

Közel egy hónap után lépett pályára a Vasasban

Ádám Martin

: az ifjú csatár a szezon során először lehetett ott az angyalföldi csapat kezdő tizenegyében, 23 játékpercet követően pedig meg is szerezte az első NB I-es találatát, sőt, tevékeny szerepet vállalt a Vasas második góljában is, hiszen ő szolgálta ki

Czvitkovics Pétert

a második találat előtt. „Nagyon örülök neki, hogy a hétvégén sikerült betalálnom. Azt gondolom, nagyon fontos volt ez számomra, hogy meglegyen az első gólom. Ezt nem lehet elmondani, hogy mit éreztem, ezt át kell élni. Nem csak azért volt fontos, mert ez volt az első találatom, hanem mert most kaptam először szerepet kezdőként a csapatban, remélem, lesz több is” - mondta el portálunknak a premierről Ádám Martin, aki a Tisza Volánban, illetve Bordányban futballozott, mielőtt a Vasashoz került. https://www.youtube.com/watch?v=lLXBbyTl8Mk A Vasasnál a közelmúltban leváltották Szanyó Károly edzőt, akit Simon Antal váltott a kispadon: az új mester felé pedig jó ajánlólevél lehet a folytatásra Ádám Martintól, hogy az első olyan mérkőzésén, amin kezdőként kapott szerepet, rögtön gólt tudott szerezni. „Próbálok élni a bizalommal, és szerdán már lesz is rá lehetőségem remélhetőleg, hiszen a Békéscsabával játszunk a hét közben. Remélem, már tovább tudom gyártani a gólokat. A szezon elején keveset játszottam, volt, hogy keretben sem voltam, most úgy gondolom, tudtam élni a bizalommal. Bízok benne, hogy ezek után többször is lehetőséget kapok” - fogalmazott az angyalföldiek csatára. A Vasas sereghajtóként várhatja az NB I őszi hajráját: három fordulóval az idei zárás előtt 16 meccsen 10 pont a Vasas mérlege, amivel a 12 csapatos bajnokság utolsó helyén áll, és három, roppant fontos meccs vár még a klubra, hiszen szerdán az egy ponttal előttük álló Békéscsabát fogadják, majd szombaton az MTK vendégei lesznek, míg a Honvéd elleni hazai meccsel zárják a 2015-ös évet. „Ez a szerdai meccs roppant fontos lesz, hiszen ha nyerni tudnánk, azzal tapadhatnánk az előttünk lévőkre, de ha véletlenül nem úgy alakulnak a dolgok, akkor bár nincs lehetetlen, de majdhogynem lehetetlen helyzetbe kerülünk, utána nagyon nehéz lenne visszajönni a bent maradó helyekre. A Békéscsaba elleni meccs vízválasztó lesz, mindent bele kell adnunk” - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak a Forráskútról indult csatár. Nem egyszerű bekerülnie a Vasas kezdőjébe a fiatal támadónak, az újonc keretének támadószekciójának tagja Remili Mohamed, Lázok János, Könyves Norbert vagy éppen a rutinos Kenesei Krisztián is. „Keneseivel játszottunk most elöl ketten, ő nagyon jó barátom, jó a kapcsolatom vele. Öten vagyunk csatárok a keretben, eddig mindig más kapott bizalmat, de nem nagyon sikerült gólokat szereznünk. Most én betaláltam, Kenő is jól játszott, szerintem mi jó párost alkotunk ebben a kétcsatáros rendszerben, de majd meglátjuk, hogy szerdán hogy alakul” - tette hozzá Ádám Martin. A Vasas szerdán 18.30-tól a Fáy utcában játszik a Békéscsabával.

Először kezdett a Vasasban és rögtön gólt lőtt az NB I-ben Ádám Martin.http://szegedma.hu/?p=593046

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.