Sport

Kormányzati igen a szegedi futballstadionra

Kormányzati igen a szegedi futballstadionra

2015. december 3., csütörtök
Kormányzati igen a szegedi futballstadionra
stadion02_gs

Jóváhagyta a kormány a Dorozsmai útra tervezett új szegedi futballstadiont, így megépülhet a volt Napfény kemping helyén a várva várt aréna - hangzott el a mai kormányinfón.

A korábban a kormány által

kiemelt beruházássá nyilvánított

új szegedi futballstadionnal kapcsolatos fontos döntést jelentett be a csütörtök délutáni szokásos, kormányzati intézkedésekkel kapcsolatos

Kormányinfón

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető miniszter: a kormány ugyanis jóváhagyta a Dorozsmai út mellé tervezett új szegedi futballstadiont, így a tervezett helyen épülhet fel az új aréna. A Szeged 2011-Grosics Akadémia otthonául szolgáló létesítmény visszahozhatja a városba a csapatot, amely jelenleg hazai mérkőzéseit Gyulán, a Grosics Akadémia centerpályáján vívja. Az új stadionnal kapcsolatosan az előzetes tervek egy 6000 férőhelyes, később bővíthető lelátójú arénáról szóltak, melyre több mint 2 milliárd forintnyi TAO-pénzt nyert a kft.

Jóváhagyta a Dorozsmai út mellé tervezett stadion építését a kormány - hangzott el a mai Kormányinfón.http://szegedma.hu/?p=593829

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.