Kormányzati igen a szegedi futballstadionra

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

stadion02_gs

Jóváhagyta a kormány a Dorozsmai útra tervezett új szegedi futballstadiont, így megépülhet a volt Napfény kemping helyén a várva várt aréna – hangzott el a mai kormányinfón.

A korábban a kormány által kiemelt beruházássá nyilvánított új szegedi futballstadionnal kapcsolatos fontos döntést jelentett be a csütörtök délutáni szokásos, kormányzati intézkedésekkel kapcsolatos Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter: a kormány ugyanis jóváhagyta a Dorozsmai út mellé tervezett új szegedi futballstadiont, így a tervezett helyen épülhet fel az új aréna.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia otthonául szolgáló létesítmény visszahozhatja a városba a csapatot, amely jelenleg hazai mérkőzéseit Gyulán, a Grosics Akadémia centerpályáján vívja. Az új stadionnal kapcsolatosan az előzetes tervek egy 6000 férőhelyes, később bővíthető lelátójú arénáról szóltak, melyre több mint 2 milliárd forintnyi TAO-pénzt nyert a kft.

Jóváhagyta a Dorozsmai út mellé tervezett stadion építését a kormány – hangzott el a mai Kormányinfón.http://szegedma.hu/?p=593829

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 3.

Előző sztori

Karaoke és Rózsaszín Pitbull a Városi Rock Klubban

Következő sztori

Az első decemberi hétvégén is folytatódik az enyhe időjárás