Sport

Kézilabda: gálázva, 44 góllal zárta az évet az FKSE Algyő

Kézilabda: gálázva, 44 góllal zárta az évet az FKSE Algyő

2015. december 13., vasárnap
Kézilabda: gálázva, 44 góllal zárta az évet az FKSE Algyő
algyo_pick15_gs

Idei utolsó fellépésén a táblázaton utolsó előtti Füzesabonyt fogadta a Levendula Hotel FKSE Algyő. Vadkertiék végül rendkívül magabiztosan, 19 góllal fektették két vállra ellenfelüket.

Már a 22. percben megvolt a közte tíz, így

Dankó Ervin

kedvére forgathatta csapatát. A játékosok ezt meg is hálálták,

Valaczkai Attila

ihletetten lőtt,

Varga „Sapek” Balázs

a pályán eltöltött ideje alapján és az ott nyújtott játékával is kiérdemelte a meccs embere címet, nem hiába szurkolt felesége és Petra lánya a lelátón. Csupán

Laluska Balázs

és

Kocsis László

nem szerzett gólt. Előbbi a sérült vállát kímélve inkább csak védekezett, azt azonban ismét magas színvonalon, míg Kocsist egy bejátszási kísérletnél padlóra küldték, így lebicegett a pályáról. Az FKSE Algyő az ősz folyamán 13 fellépéséből 11 alkalommal örülhetett győzelemnek, ráadásul egyszer sem kapott ki, így féltávnál vezeti a liga tabelláját. A bajnokság 2016. február 6-án folytatódik az algyőiek számára.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló:

Levendula Hotel FKSE Algyő- Juhász ’99 Füzesabonyi KC 44-25 (22-13)

Algyő, 200 néző. Vezette Kiu Gábor, Kiu Tamás.

Algyő:

KISS O. - Teimel 7/1, Vadkerti 3, Laluska, SIMON 6/1, RAFFAI 2, Kardos 3.

Csere:

DEÁK (kapus), Kocsis, Gazsó 3, SZEPESI 2, Molnár 2/1, VALACZKAI 6, AMBRUS 4, VARGA 4/1, Béleczki 2.

Vezetőedző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

2 perc, ill. 4 perc

Hétméteres:

4/3, ill. 2/2. Dankó Ervin:

"Az történt a pályán amire készültünk. Semmi újat, semmi váratlant nem mutatott a Füzesabony. Amit legutóbb nyilatkoztam, hogy szerénynek kell maradnunk, maximálisan betartotta a csapat, alázattal játszott. Másképpen ilyen nagy különbséggel nem lehet nyerni. Mindenki játéklehetőséget kapott, nem is keveset, és mindenki hozta a tőle várhatót, sőt néhányan még azon felül is teljesítettek. A junior csapatunk is nagy különbséggel, 51-19-re nyert, így mindkét gárdánk az élen telelhet."

A bajnokság állása:

nbib_kelet_osz_tabella

Könnyedén nyerte utolsó idei meccsét is, így az élen telelhet az FKSE Algyő az NB I/B Keleti csoportban! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=596179

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.