Bulvár

Előzetesben a hétfőn elfogott hódmezővásárhelyi szatír

Előzetesben a hétfőn elfogott hódmezővásárhelyi szatír

2015. december 10., csütörtök
Előzetesben a hétfőn elfogott hódmezővásárhelyi szatír

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a hódmezővásárhelyi férfinak az előzetes letartóztatását, aki december 5-én követett el bűncselekményt.

A megalapozott gyanú szerint a fenti napon a gyanúsított hajnal 5 óra körüli időben egy helybeli pékség ajtaja előtt megszólította a sértettet, majd egy hirtelen mozdulattal fogdosni kezdte a nemi szervét. Sértett erre ellökte magától a gyanúsítottat, az üzletbe berohant és magára zárta az ajtót, melyet követően a gyanúsított a helyszínről eltávozott. Ezt követően a gyanúsított mintegy fél óra múlva egy közeli bolt előtt odalépett egy másik sértetthez, őt egy alkalommal a vállán ütötte, majd előbb a sértett kabátját megfogva felfelé húzva, majd pedig a kabát alatt lévő mellényét is felfelé húzva megpróbálta azokat levenni a sértettről. Figyelemmel arra, hogy a sértett kiabálni kezdett, a gyanúsított a helyszínről eltávozott. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat 2 rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsította meg. Figyelemmel arra, hogy a terhelt különös visszaeső - mivel korábban hasonló jellegű bűncselekmény miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték - s ezen túlmenően is büntetett előéletű, a járási ügyészség a bűnismétlés veszélye, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye okán tett indítványt az előzetes letartóztatásának elrendelésére. A nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását egy hónap időtartamra. Az ügyben a nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség felügyelete mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.