Közélet

Egyhangú üléssel zárta az évet a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság + FOTÓK

Egyhangú üléssel zárta az évet a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság + FOTÓK

2015. december 15., kedd
Egyhangú üléssel zárta az évet a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság + FOTÓK
sportbizottsagi_ules03_gs

Érdemi viták nélkül zajlott le a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság - várhatóan - utolsó 2015-ös ülése kedd délután. A testület minden napirendi pontot egyhangú igennel fogadott el.

A bizottság így egyebek mellett egyetértésének adott hangot azt illetően, hogy a város az elkövetkező három esztendőben továbbra is évi 6,5 millió forinttal támogassa a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Retek utcai játszóterének fenntartását, amely összegből félmillió jut a létesítmény felújítására és fejlesztésére, a többi pedig az üzemeltetési költségek fedezésére. Végül ugyancsak egyhangúlag javasolták a tagok a pénteki közgyűlés felé megtárgyalásra az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról szóló közgyűlési rendelet módosítására vonatkozó előterjesztést. Ez többek között magában foglalja, hogy bár visszatérhet Szőregre a gyermekorvosi ellátás, miután

Csergő Tibor

és

Szántó Gergely

háziorvosok elvállalták a szolgáltatást biztosítását, ugyanakkor 2016. január 31-től

megszűnik a 25. számú házi gyermekorvosi körzet

Makkosházán. Az ülésről hiányzott

Szécsényi Ferencné

,

Kothencz János

,

Tóth Péter

és

Tóth József

, a bizottság azonban öt taggal is határozatképesen tudta végezni munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.