Közélet

Binszki "örökbe fogadta" Lázár Jánost

Binszki "örökbe fogadta" Lázár Jánost

2015. december 17., csütörtök
Binszki "örökbe fogadta" Lázár Jánost
dk_sajttaj01_gs

A Demokratikus Koalíció képviselője szerint csak a vezető fideszes politikusok érvényesülhetnek Magyarországon.

"Mi, a Demokratikus Koalíció úgy gondoljuk, hogy az lenne a szerencsés, ha mindenki úgy élne, mint a

Rogánok, Lázárok, Tiborczok, Mészárosok, Habonyok

" - mondta

Binszki József

, a Demokratikus Koalícó szegedi képviselője. Szerinte, aki "nem sógor, koma, jó barát, az nem viszi semmire" Magyarországon. "Mivel mi itt a Dél-Alföldön földrajzi értelemben legközelebb Lázár Jánoshoz állunk, aki igazán jómódú ember, ő a Miniszterelnökséget vezető miniszter, több millió forintokba kerülő vadászatokon vesz részt. Ezért őt a keresztfiunkká fogadjuk, s aki ezt aláírja, annak föld, folyó, kaszinókoncessziót, trafik birtoklása jár" - magyarázta a DK-s politikus. Ironizálva azt mondta, hogy ha mindenki így tesz, akkor általános jólét következik be, habár szerintük ez a Fidesz kormányzása alatt nem lehetséges. Binszki József egyelőre még nem tudta megmondani, hogy mennyi időbe telik a megfelelő mennyiségű aláírás összegyűjtése, de azt ígérte, ha ez megtörténik, akkor elviszik a "dokumentumot" Budapestre, s átadják Lázár Jánosnak a Miniszterelnökségen. Addig is gyűjtik az aláírásokat a városban.

“Mi, a Demokratikus Koalíció úgy gondoljuk, hogy az lenne a szerencsés, ha mindenki úgy élne, mint a Rogánok, Lázárok,...

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.