Bulvár

Bevásárolt, de nem fizetett

Bevásárolt, de nem fizetett

2015. december 11., péntek
Bevásárolt, de nem fizetett

Az otthoni munkálatokhoz szükséges eszközöket akarta beszerezni egy mezőhegyesi férfi az egyik szegedi barkácsáruházban. Az árut azonban fizetés helyett ellopta, de a biztonsági őrök tetten érték.

Az áruház biztonsági szolgálata december 10-én 17 óra körül tett bejelentést a rendőrségen, hogy visszatartanak egy 38 éves férfit, aki különböző termékeket rejtett a ruhájába és a táskájába. A férfi eltulajdonított két darab fűrészt, két LED fényfüzért, egy darab purhab kinyomó pisztolyt, négy flakon festéksprayt, és egy köteg fekete kábelt. Miután a biztonsági őrök tetten érték, az ellopott 64 ezer forintot meghaladó zsákmányt jórészt visszaszolgáltatta, egy festékes flakon viszont a táskájában kifújódott.

K. Zoltán

gyanúsítotti kihallgatásán a cselekmény elkövetését elismerte, ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.