Közélet

Az első decemberi hétvégén is folytatódik az enyhe időjárás

Az első decemberi hétvégén is folytatódik az enyhe időjárás

2015. december 3., csütörtök
Az első decemberi hétvégén is folytatódik az enyhe időjárás

A következő napokban is enyhe marad az időjárás, több helyen 10 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. Miklós napján sem várható számottevő csapadék, csak helyenként fordulhat elő szitálás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Pénteken az ország nagy részén túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, de főként délen, délkeleten, illetve északnyugaton átmenetileg felszakadozik a felhőzet. Számottevő csapadék nem várható, azonban helyenként szitálás előfordulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul. Szombaton az ország nagy részén borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, szitálás is előfordulhat. Csak néhol süthet ki a nap. A leghidegebb órákban 1-6 fok lehet. Napközben 5-10 fokig melegszik a levegő. Advent második vasárnapján, Miklós napján is csak helyenként lehet szitálás. Nagyobbrészt borult idő várható, de kisebb körzetekben átmenetileg csökkenhet a felhőzet. A minimumhőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 5 és 10 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.