Közélet

A Fidesz hirdetéseken buzdít a kvóta elleni összefogásra

A Fidesz hirdetéseken buzdít a kvóta elleni összefogásra

2015. december 1., kedd
A Fidesz hirdetéseken buzdít a kvóta elleni összefogásra
Halász János

A Fidesz online és print sajtóhirdetésekben, valamint közterületi reklámokon buzdítja az embereket arra, hogy fogjanak össze és írják alá a kötelező betelepítési kvóta elleni íveket - közölte Halász János, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A fideszes politikus tájékoztatása szerint a Védjük meg az országot! szlogent tartalmazó hirdetésekkel a következő napokban lehet találkozni. A szóvivő jelezte, hogy noha a Törökországból behozni kívánt 400 ezer bevándorló elosztásában Magyarországnak nem kell részt vállalnia, a kötelező kvóta veszélye fennáll, a Juncker-képlet él. A több mint 1 millió migráns elosztása Magyarországnak egy szegednyi ember betelepítését jelentené - emelte ki. A kvótát jogtalan, értelmetlen és veszélyes megoldásnak minősítette, kifejtve: az érvényes szerződések szerint nincs jogalap a bevezetésére, nem oldja meg a helyzetet - sőt meghívót jelent -, fokozza a terrorveszélyt, a bűnözést, veszélyezteti a kultúrát és alapjaiban formálhatja át Európa gazdaságát.

Halász János

megerősítette, hogy a Fidesz folytatja az aláírásgyűjtést, amíg az EU nem vonja vissza törvénytelen és rossz döntését. Az országos tapasztalatokról beszámolva azt hangoztatta: az emberek támogatják a határok megvédését és azt, hogy nem lehet mindenkit ellenőrizetlenül beengedni. Az aláírások száma hétvégén meghaladta az 1 milliót - tette hozzá. Az unió és Törökország megállapodását firtató kérdésre azt felelte: üdvözlendő és fontos a megállapodás, de a megállított 1300 ember töredéke a napi 10 ezernek, azokra pedig nem ad választ, akik már beérkeztek. Halász Jánost megkérdezték az Európai Humanista Föderáció kezdeményezéséről is. A szóvivő a Magyarország bevándorlás-politikája elleni aláírásgyűjtés lehetővé tételét Brüsszel bosszújaként értékelte, szerinte az eljárást és a témát tekintve, továbbá a magyar biztos kihagyását látva erről van szó. A bosszú okaként a Magyarország által a migránsválságban járt utat feltételezte. A szóvivő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakítására vonatkozó kérdésre azt mondta: azt várják, hogy egy sokkal hatékonyabb rendszer épül fel, ami közelebb áll az emberekhez, segíti őket és javítja az adózás morálját.

Ezentúl sajtóhirdetésekben és közterületi reklámokon is arra buzdítja a Fidesz a magyar embereket, hogy fogjanak össze a kötelező befogadási kvóták rendszere ellen. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=593304

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.