Sport

Vízilabda: vasárnapra marad a döntés Szeged-Diapolo számára + FOTÓK

Vízilabda: vasárnapra marad a döntés Szeged-Diapolo számára + FOTÓK

2015. november 21., szombat
Vízilabda: vasárnapra marad a döntés Szeged-Diapolo számára + FOTÓK
Diapolo kész 11.

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán az újszegedi sportuszodában találkozott a Kaposvárral a Szeged Diapolo: Varga Péter együttese döntetlenről várhatja a vasárnapi visszavágót.

Nem kezdte jól a Magyar Kupa negyeddöntő első meccsét a Szeged Diapolo: a somogyiak 2-1-re, majd 3-2-re is vezettek, azonban a második negyedben "magához tért" a szegedi együttes, és Seman, Pellei Frank és Chilkó gyors góljaival három gólra meglépett. (6-3) A játékrész hajrája azonban a Kaposváré volt, sőt, az egyenlítés olyannyira lendületet adott a vendégeknek, hogy négy gólt is szereztek zsinórban, így megfordították a meccset - nem a védelmek találkozója volt. (6-7) A meccs utolsó percében egy időkérés után ugyan Sedlmayer jól fejezte be a Varga Péter által képzeletben felrajzolt akciót, (10-9) de a Kaposvárnak egy utolsó válaszra is futotta, a vendégek egyik legjobbja, Kovács Olivér kiegyenlített, ezzel kialakítva a végeredményt. A párharc második mérkőzését vasárnap Pécsett 16 órától játsszák, ahol eldől, melyik csapat jut a legjobb négy közé.

Férfi vízilabda Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. meccs

Szeged Diapolo-Kaposvár 10-10 (1-2, 5-3, 2-2, 2-3)

Szeged, újszegedi sportuszoda, 150 néző. Vezette: Fodor Rajmund, Csanádi Zsolt.

Szeged:

Meixner - Sedlmayer 2, Kiss Cs. 1, Seman 1, Varga II. Zs., Manhercz K., Kunac 1. Csere: Sánta 2, Pellei 2, Manhercz Á., Chilkó 1, Palotás.

Vezetőedző:

Varga Péter.

Kaposvár:

Szécsi - Kovács O. 3, Berta, Nikolov 1, Parezanovics 2, Vindisch, Polovic 2.

Játékos-edző:

Szécsi Zoltán.

Emberelőny:

10/5, ill. 3/1.

Ötméteres:

1/1, ill. 1/1.

Nincs döntés: 10-10-re végzett a Kaposvárral a Szeged Diapolo a kupanegyeddöntő első meccsén.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=590831

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.