Bulvár

Szegedi ápoló lehet Magyarország Kedvenc Ápolója

Szegedi ápoló lehet Magyarország Kedvenc Ápolója

2015. november 17., kedd
Szegedi ápoló lehet Magyarország Kedvenc Ápolója
gemes_zoltan_nlcafe

Az NLCafé szerkesztősége idén ősszel elindította az ország kedvenc ápolója akciót. Az olvasók jelölhették azokat az ápolókat, akiknek munkáját a legtöbbre becsülik, akiknek a leghálásabbak. A szerkesztőség kiválasztotta a végső győzelemre esélyes 10 jelöltet, köztük Gémes Zoltánt is, a Szegedi Gyermekklinika intenzív osztályának ápolóját, aki november 23-ig várja a szavazatokat.

Gémes Zoltán

10 éve dolgozik a Szegedi Gyermekklinika intenzív osztályán ápolóként. Az NLCafé által létrehozott Magyarország Kedvenc Ápolója címre egy 8 éves, komoly szívfejlődési rendellenességgel született kisfiú édesanyja jelölte. A kisfiú egy hetet töltött az intenzív osztályon, ebből 5 napot eszméletlenül. Gémes Zoltánra mégis emlékszik, pedig nem ő volt az egyetlen ápolója. Hogy miért? "Ő volt a legjobb, és kész." Az NLCafé szerkesztősége október elején indította el az ország kedvenc ápolója akciót. Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy történettel indokolva jelöljék erre a címre azt az ápolót, akiről úgy gondolják, legtöbbet tette értük vagy beteg hozzátartozójukért a lábadozás napjaiban. Győztes még nincs, de van tíz jelölt – köztük a szegedi Gémes Zoltán - akik közül majd az olvasók fogják megszavazni, ki legyen a nyertes. A szavazás elindult az nlcafé oldalán, a jelöltekért a Facebookon is lehet kampányolni. Voksolni november 23-ig lehet, amikor eldől majd, ki az ország kedvenc ápolója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.