Bulvár

Prágába utazott a főnökétől lopott pénzből egy szegedi tinédzser

Prágába utazott a főnökétől lopott pénzből egy szegedi tinédzser

2015. november 5., csütörtök
Prágába utazott a főnökétől lopott pénzből egy szegedi tinédzser

Több mint egymillió forintot lopott munkáltatójától egy 18 éves szegedi férfi. A pénzből utazott, szállodában aludt, autót vett. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányságra október 30-án érkezett bejelentés, hogy a város egyik autómosójából ismeretlen tettes több mint 1 millió forintot vitt el. A nyomozás megállapította, hogy a lopással az egyik alkalmazott,

K. Ádám

gyanúsítható megalapozottan. A férfit november 4-én gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, akiknek elmondta, hogy hirtelen felindulásból döntött a lopás mellett. A pénzből Budapestre utazott és egy hotelben aludt. Másnap Prágába ment, ahol a városnézés alatt vett egy autót. A jármű Magyarországra érve azonban elromlott, így azt a fővárosban hagyta egy autóbontóban, ő pedig busszal visszatért Szegedre. Vallomásában megbánta tettét. K. Ádám ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ilyen az igazi hedonista? Egymilliót lopott főnökétől egy 18 éves szegedi férfi, majd meg sem állt Prágáig - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=586278

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.