Sport

Női vízilabda: nem jutottak tovább a szegedi csajok + FOTÓK

Női vízilabda: nem jutottak tovább a szegedi csajok + FOTÓK

2015. november 15., vasárnap
Női vízilabda: nem jutottak tovább a szegedi csajok + FOTÓK
sznve_uvse47_gs

Továbbjutásába került a tegnapi, Eger elleni vereség a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetemnek: Barna Tamás tanítványai bár a vasárnapi első meccsüket megnyerték, de az UVSE ellen nem tudták borítani a papírformát.

A második nap első meccsén az Eger hozta a borítékolható győzelmet a Tatabánya ellen, így annak érdekében, hogy megmaradjon az esélye a továbbjutásra a szegedi lányoknak, mindenképpen le kellett nyerniük a Tatabányát. Az utolsó negyedben robbantott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a Tatabánya ellen:

Dalmády Petráék

minden negyedet nyerve, tízzel verték ellenfelüket, az utolsó játékrészre ugyan 7-3-as előnnyel vághattak neki, de megduplázták góljaik számát, így megmaradt az esélyük a továbbjutásra. Az Eger nem hibázott a Kecskemét ellen sem, így Barna Tamás együttesének egy óriási bravúrra lett volna szükségük az UVSE ellen a torna zárómeccsén: azonban a harmadik negyedre eldőlt a találkozó, és bár szépségtapaszként az utolsó nyolc percet megnyerték a szegediek, de a továbbjutás nem jött össze - az Eger elleni vereség döntőnek bizonyult az első napon, ezáltal a hevesiek mellett a tornát hibátlan mérleggel záró UVSE jutott tovább.

Női vízilabda Magyar Kupa csoportkör, B csoport (Szeged, SZUE):

Tatabányai VSE - ZF-Eger EKF 6-26

UVSE - Kecskeméti VE 15-1

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem - Tatabányai VSE 14-4 (2-1, 2-0, 3-2, 7-1)

Gólszerzők: Tóth P. 4, Dalmády P. 3, Lengyel A. 2, Lengyel Dominika, Miklós, Dalmády Sz., O-Nagy, Elbert, ill. Tóth A. 2, Antalóczy, Szellák

ZF-Eger-EKF - Kecskeméti VE 18-4

Szegedi Vízmű-Taylor&Nash-Szegedi Egyetem–UVSE 5–10 (0–2, 1–3, 0–3, 4–2)

Gólszerzők: Lengyel Dominika 2, Tóth P., Dalmády P., Dalmády Sz., ill. Csabai 2, Antal 2, Kisteleki H. 2, Kövesdi, Takács V., Szücs G., Koncsag

A B csoport végeredménye:

1. UVSE 12 pont 2. ZF-Eger-EKF 9 pont

3. Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem 6 pont

4. Tatabányai VSE 3 pont 5. Kecskeméti VE 0 pont

A szombati vereség a továbbjutásába került a szegedi csajoknak.http://szegedma.hu/?p=589283

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.