Bulvár

Láncfűrész és közel -200 fokos pálinka - jégvarázs lesz a hétvégén Szegeden

Láncfűrész és közel -200 fokos pálinka - jégvarázs lesz a hétvégén Szegeden

2015. november 17., kedd
Láncfűrész és közel -200 fokos pálinka - jégvarázs lesz a hétvégén Szegeden
jegvarazs_szeged

Magyarország legjobb pálinkafőző-mesterei és világbajnok jégszobrász különítménye novemberben újra Szegedre költözik, hiszen november 20-tól 22-ig újra kitárja kapuit a Jégvarázs - Jeges PálinkaShow a Tisza-parti városban.

Helyszín: Szeged, Dugonics tér + Árpád tér Időpont: 2015. november 20-21-22.

A világ első rockabilly jégszobrász show-ja

M. Tóth Zsolt

, a 2011-es Londoni Jégszobrász-világbajnokság aranyérmes és csapata, az Ice Art esténként látványos jégszobrász show-val kápráztatja el a közönséget: 100-150 kg-os jégtömbökből láncfűrész és lángvágó segítségével készítenek művészi alkotásokat a Dugonics térre felépített színpadon. A produkció előkészületeiben a közönség fantáziáját is igénybe veszik, akik a rendezvény Facebook oldalán szavazhatják meg a szobrok témáit. November 21-én, szombaton jön a világ első rockabilly jégszobrász show-ja - a Mystery Gang gitárt, Zsolt láncfűrészt ragad, majd indulhat az őrület: Magyarország kedvenc jégszobrásza Egri Petiék muzsikájára fog szobrot faragni.

Magic Karcsi és a világ leghidegebb pálinkája

A Jégvarázs – Jeges PálinkaShow második napján Szegedre látogat

Härtlein Károly

Ericsson-díjas fizikus (BME), a magyar tudományos ismeretterjesztés és a szkeptikus mozgalom egyik kiemelkedő alakja, számos televíziós műsor vendége, a Spektrum TV „Brutális Fizika” című sorozatának házigazdája, akit sokan

Öveges József

professzor utódaként emlegetnek. A fizikus körökben "Magic Karcsi"-ként ismert szakember egy teljesen egyedülálló kísérletet hoz Szegedre: folyékony nitrogén segítségével -196 (!) fokosra hűti a rendezvény vendégeinek pálinkáját, egy teljesen egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtva ezáltal. A rendezvényen több tucat pálinka-manufaktúra, borászat és street food kiállító várja a szegedieket, az esti órákban pedig többek között a Mystery Gang, a szegedi

Czutor Zoli

nevével fémjelzett Belmondo és a The Biebers varázsol fergeteges hangulatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.