Közélet

Kvóták elleni kampány: Szegeden is folytatja a standolást a Fidesz

Kvóták elleni kampány: Szegeden is folytatja a standolást a Fidesz

2015. november 17., kedd
Kvóták elleni kampány: Szegeden is folytatja a standolást a Fidesz
alairas02_gs

Ezen a héten is számos helyszínen várják azokat a szegedieket, akik csatlakozni akarnak a migránsok kötelező betelepítési kvótái elleni akcióhoz.

Helyszínek és részletek a Facebookon

Az aláírásgyűjtés helyszíneiről, időpontjairól a helyi Fidesz Facebook-oldalán és itt a SZEGEDma.hu-n is folyamatosan tájékoztatni fogják az érdeklődőket.

Sok ezren támogatták már aláírásukkal Szegeden is a Fidesz kötelező betelepítési kvóták elleni kampányát. A "Védjük meg az országot!" akció természetesen gőzerővel folytatódik tovább, az érdeklődőket hétfőtől szombatig 10-18 óra között várják a párt Victor Hugo utcai székházában, és standjaikkal jelen lesznek a város számos pontját - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Nógrádi Tibor

, a nagyobbik kormánypárt helyi elnöke, frakcióvezetője.

Az aláírásgyűjtés e heti helyszínei, időpontjai:

Fidesz-iroda, Victor Hugo utca: hétfőtől szombatig 10-18 óra között Nagyposta előtt, Széchenyi tér: hétfőtől péntekig 10-14 óra között Mars téri piac: szombat 7-13 óra között Szilléri sugárút, Debreceni utca sarka SPAR: kedd 10-13, csütörtök 10-14, szombat 10-13 óra között Klauzál tér: kedd 14.30-16.30 között Szent István tér: szerda 14.30-16.30 között Centrum, Tisza Lajos krt. 49.: csütörtök 14.30-16.30 között Gyálarét, Koszorú utca: kedd 16-18 között Kiskundorozsma, Szent János tér: kedd, szerda 16-17, csütörtök 15-16 között Tápé, Coop ABC: péntek 14-17 között

Félmillióhoz közelít az aláírások száma

Eddig körülbelül 460-500 ezer aláírást gyűjtött össze a menekültek kötelező elosztási kvótája ellen a Fidesz - mondta el a párt frakcióvezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Kósa Lajos

szerint jól haladnak az aláírásgyűjtéssel, amelyet - mint mondta - addig folytatnak, "amíg ez a teljesen elhibázott kötelező betelepítési kvóta létezik jogi értelemben". Hozzátette: a keretszám álláspontjuk szerint "abszolút jogellenes, értelmetlen, felesleges, rossz intézkedés". A politikus a Kossuth rádió 180 perc című műsorában megjegyezte: "az összes nemzetközi szerződésünkkel ellentétes a betelepítési kvóta, tehát itt nagyon mellélőttek a brüsszeli urak", hiszen a menekültügyi konvenciók tiltják, hogy nagyobb csoportokat akaratuk ellenére telepítsenek át. Ráadásul a kvótarendszer működésképtelen is, mivel egy újabb probléma forrása - tette hozzá.

A hét kérdése is ehhez a témához kapcsolódik a SZEGEDma.hu-n. Szavazzon, mondja el véleményét!

Folytatja Szegeden a migránselosztási kvótarendszer elleni aláírásgyűjtést a Fidesz - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=589706

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.