Közélet

Kiszelly Zoltánnal a migrációról Szegeden

Kiszelly Zoltánnal a migrációról Szegeden

2015. november 17., kedd
Kiszelly Zoltánnal a migrációról Szegeden

Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Iskola tanára, politológus lesz a Tisza Lajos Közéleti Egyesület vendége Szegeden november 19-én.

"A migráció kérdése élénken foglalkoztatja Szeged, Magyarország és teljes Európa lakosságát. A témával kapcsolatban sok vélemény, feltételezés, összeesküvés-elmélet látott napvilágot. Szeretnénk a szegedieknek objektív tudományos megalapozottságú információkkal szolgálni. Hogyan alakult ki ez a helyzet, mi is történik valójában napjainkban, mik a közeljövő kilátásai, mik mozgatják a migrációt a háttérben? Kinek gazdasági, kinek kulturális, kinek politikai, kinek szociológiai kérdés" - írja az esemény ajánlójában az egyesület.

Kiszelly Zoltán

szakértő előadása csütörtökön 18 órakor kezdődik a Délvidék Házban (Középfasor 1-3.).

Minden, amit a migrációról tudni érdemes - Kiszelly Zoltán lesz csütörtökön a Tisza Lajos Közéleti Egyesület vendége. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=589866

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.