Sport

Kézilabda: nem vallott szégyent a KSZSE Hajdúnánáson

Kézilabda: nem vallott szégyent a KSZSE Hajdúnánáson

2015. november 23., hétfő
Kézilabda: nem vallott szégyent a KSZSE Hajdúnánáson
hajdunanas_kszse

Háromgólos vereséget szenvedett a Kézilabda Szeged SE a dobogós Hajdúnánás otthonában a női kézilabda NB I/B Keleti csoport 10. fordulójában.

A szegediek

Tóth Orsolya

és

Mézes Laura

nélkül voltak kénytelenek elutazni a Hajdúságba, és bár ennek ellenére jól is kezdték a mérkőzést, 3-3 után azonban négy találattal elhúztak a vendéglátók. A második félidő közepére már hét gólra nőtt differencia, ugyanakkor háromra még vissza tudott zárkózni a KSZSE az 52. percig. A védekezési hibák okán viszont ennél több már nem jött össze, így végül pont nélkül távoztak Hajdúnánásról

Buchholcz-Huba Dóra

tanítványai. A KSZSE-re legközelebb városi rangadó vár, hiszen Lehmann-Dobó Andreáék a következő körben az SZKKSE-hez látogatnak.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló:

Hajdúnánás SK - Kézilabda Szeged SE 30–27 (15–11)

Hajdúnánás, 150 néző. Vezette: Benyusz, Pisák.

KSZSE:

FODOR - Farkas 4, GERCSÓ 6, Homoki 3/1, Lehmann-Dobó 4, FORGÓ 6/2, Török 3.

Csere:

Kürti (kapus), Debreczeni, Vér, Huszka 1, Alföldi.

Kiállítás:

8 perc, ill. 8 perc.

Hétméteres:

1/1, ill. 3/3. Buchholcz Huba Dóra:

"Az első félidei rengeteg technikai hiba eldöntötte a találkozót. Egy-két jobb teljesítménnyel meglepetést okozhattunk volna."

A juniorok mérkőzésén:

Hajdúnánás SK - Kézilabda Szeged SE 37-23 (17-13)

KSZSE:

KÜRTI, Koncz (kapusok), Benák 4/1, Fejes 3, Juhász, KARÁCSONYI 3, GERCSÓ 5, Sávai 4/1, Kutasi 2, Szathmáry 1, Bitó 1, Jakabovits.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.