Közélet

Jövő vasárnap tartja tisztújító kongresszusát a Fidesz

Jövő vasárnap tartja tisztújító kongresszusát a Fidesz

2015. november 6., péntek
Jövő vasárnap tartja tisztújító kongresszusát a Fidesz

November 15-én, jövő vasárnap tartja tisztújító kongresszusát a Fidesz - közölte Halász János frakciószóvivő pénteken.

A tanácskozást Budapesten, a Millenárison rendezik - mondta a politikus sajtótájékoztatóján kérdésre. Ez lesz a Fidesz 26. kongresszusa. A legutóbbin, 2013 szeptemberében, újraválasztották a párt elnökének

Orbán Viktort

, alelnöknek pedig

Kósa Lajost, Lázár Jánost, Pelczné Gáll Ildikót

és

Pokorni Zoltánt

választották meg a küldöttek. Az alelnöki posztokon most több változás is várható. Kósa Lajos jelenlegi ügyvezető alelnök például frakcióvezetővé választása után már jelezte, hogy valószínűleg nem jelölteti magát újra alelnöknek, mivel a parlamenti képviselőcsoport vezetőjeként is tagja a párt elnökségének. Pokorni Zoltán és Lázár János alelnöki helyére szintén új politikusokat választhatnak majd: a XII. kerület polgármestere már korábban jelezte, nem akar alelnök lenni, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig utalt arra, hogy a Fidesz íratlan szabálya szerint kormánytag nem vállal tisztséget a pártvezetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.