Közélet

Halottak napja - Nyugodtan zajlik a megemlékezés Budapesten

Halottak napja - Nyugodtan zajlik a megemlékezés Budapesten

2015. november 1., vasárnap
Halottak napja - Nyugodtan zajlik a megemlékezés Budapesten

A fővárosban nyugodtan zajlik mindenszentek napja. A rendőrök a temetőknél nagyobb létszámmal járőröznek, bűncselekményről vasárnap délelőtt nem érkezett bejelentés - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

A rendőrség korábban már felhívta a figyelmet arra, hogy a tömegközlekedési eszközökön és a temetők környékén is fokozottan figyeljenek az emberek értéktárgyaikra: tegyék azokat biztonságos, nem látható helyre. Lehetőség szerint kabátjuk belső zsebében tárolják a pénztárcájukat, az irataikat, a telefonjukat, és legyenek körültekintőek, óvatosak: a tolvajok sok esetben az áldozatok figyelmetlenségét, jóhiszeműségét használják ki értékeik eltulajdonítására - tudatták. A rendőrök a közutak kezelőivel egyetértésben forgalomkorlátozással, a szabályszerű megállás elősegítéséért ideiglenes parkolóhelyek kijelölésével segítik a közlekedőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.