Bulvár

Halálos tömegszerencsétlenség Pusztaszeren

Halálos tömegszerencsétlenség Pusztaszeren

2015. november 14., szombat
Halálos tömegszerencsétlenség Pusztaszeren
Román kisbusz ütközött Pusztaszeren, egy ember meghalt

Egy román kisbusz és egy magyar személyautó ütközött össze november 14-én délután Pusztaszeren. A balesetben a magyar autós elhunyt, az elsődleges adatok szerint a másik járműben tizenöten megsérültek.

A baleset Pusztaszeren, a Kossuth és a Felszabadulás utca kereszteződésében történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a román kisbusz nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. Az autóban egyedül utazó csongrádi asszony a helyszínen életét vesztette, a román kisbuszban 15 ember sérült meg. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van, a rendőrség a forgalmat a környező utcákba tereli. A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van, a rendőrség a forgalmat a környező utcákba tereli.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=588896

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.