Bulvár

Felfüggesztett börtönre ítélte Geréb Ágnest a bíróság

Felfüggesztett börtönre ítélte Geréb Ágnest a bíróság

2015. november 25., szerda
Felfüggesztett börtönre ítélte Geréb Ágnest a bíróság
Geréb Ágnes büntetõperének tárgyalása

Egy év, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon az otthonszülés magyarországi úttörőjeként ismert Geréb Ágnest szerdán, és három évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi foglalkozástól.

A II. és III. kerületi bíróság háromrendbeli, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésben, kuruzslásban és felbujtóként elkövetett közokirat-hamisításban találta bűnösnek

Geréb Ágnest

. Megállapította: Geréb Ágnes annak ellenére végezte nők terhesgondozását, értékelte leleteiket és javasolta számukra az otthonszülést, hogy egy korábbi büntetése miatt akkor el volt tiltva a szülész-nőgyógyászi tevékenységtől, ezzel pedig elkövette a kuruzslást. A bíróság bűnösnek mondta ki Geréb Ágnest abban is, hogy három, általa vezetett otthonszülésnél megszegte foglalkozása szabályait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.