Sport

Eb-pótselejtező: több mint 1,6 millió néző az M4 Sporton

Eb-pótselejtező: több mint 1,6 millió néző az M4 Sporton

2015. november 13., péntek
Eb-pótselejtező: több mint 1,6 millió néző az M4 Sporton

Csütörtök este több mint 1,6 millióan kapcsoltak az M4 Sporton a magyar labdarúgó-válogatott oslói Európa-bajnoki pótselejtezőjére.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztályának pénteki tájékoztatása szerint az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna csütörtök este saját műsorsávjában a Nielsen Közönségmérés adatai alapján: az 1-0-s magyar sikerrel végződött pótselejtezőt élőben közvetítő közszolgálati sportcsatornára 1 millió 665 ezren kapcsoltak. A közlemény kitér rá, hogy indulása óta az M4 Sport Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája. Az adó eddigi legnézettebb műsorai a Forma-1-es hétvégék, a labdarúgó Eb-selejtezők, valamint a Kazanyban megrendezett vizes világbajnokság magyar vonatkozású közvetítései voltak. A pótselejtező visszavágóját vasárnap 20.45-től rendezik a Groupama Arénában, az élő televíziós közvetítés azonban már 19.45-kor elkezdődik az M4 Sporton, ahol egész hétvégén kiemelt téma lesz a találkozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.