Sport

Asztalitenisz: értékes szegedi döntetlen Szécsényben

Asztalitenisz: értékes szegedi döntetlen Szécsényben

2015. november 23., hétfő
Asztalitenisz: értékes szegedi döntetlen Szécsényben

Döntetlennel folytatta szereplését a férfi asztalitenisz Extraligában a Floratom Szeged AC Probart, amely a Szécsény otthonában tudott elérni egy 5-5-ös remit.

Nehéz találkozó várt a szegedi együttesre, hiszen a bajnoki címvédő Celldömölk több mint 100 mérkőzésen át tartó veretlenségét megszakító Szécsény volt a soros ellenfél. Jól kezdte a szezonbeli második rangadóját a vendég gárda, hiszen a

Vitsek

,

Gerold

duó négy játszmában hozta a mindig fontos páros összecsapást, majd Gerold magabiztosan múlta felül az olimpiát is megjárt

Bátorfit

. A házigazda mérkőzései következtek, az egykori szegedi színekben szereplő

Kriston Magyart

és Geroldot, a finn válogatottat erősítő

Oláh

és Bátorfi Vitseket győzte le, így fordított a házigazda, 4-2. Magyar vezérletével nem adta fel a szegedi csapat, hiszen a találkozón addig egyéniben veretlen Kristont Vitsek, Oláht Magyar győzte le, de Gerold vereségével továbbra is vezetett a Szécsény, 5-4. Az egy bajnoki pontért Magyar Bátorfi ellen csatázott, magabiztos győzelme eredményeként megosztoztak a pontokon a csapatok.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 8. forduló:

Szerva ASE Szécsény - Floratom Szeged AC Probart 5-5

A szegedi győzelmeket szerezték:

Magyar 2, Gerold, Vitsek, a Vitsek-Gerold páros. Lukács Levente:

"Hatalmas küzdelemben értékes pontot szereztünk a roppant veszélyes Szécsény otthonában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.