Kultúra

Amatőr Művészeti Fesztivál Hódmezővásárhelyen - harmincadjára!

Amatőr Művészeti Fesztivál Hódmezővásárhelyen - harmincadjára!

2015. november 18., szerda
Amatőr Művészeti Fesztivál Hódmezővásárhelyen - harmincadjára!

November 25-éig lehet jelentkezni a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ Amatőr Művészeti Fesztiváljára. Az immár három évtizedes múltra visszatekintő kistérségi tehetségkutatóra prózával, verssel, énekkel, humorral, tánccal, zenével, színházzal, bűvészelőadással vagy bármilyen más szabadon választható művészeti produkcióval lehet nevezni.

Az idei már a 30. alkalom lesz, hogy a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ megrendezi az Amatőr Művészeti Fesztivált. A tehetségkutató hosszú éveken keresztül csak vásárhelyi jelentkezőket fogadott, de néhány év óta a környék valamennyi településéről, Mindszentről, Mártélyról és Székkutasról is várják azon érdeklődőket, akik nem félnek a "világot jelentő deszkáktól". Nevezni ‑ kizárólag amatőröknek ‑ egyénileg vagy csoportosan, műfaji megkötöttség nélküli produkciókkal lehet. A november végi-december eleji két elődöntőn eldől, hogy kik kapnak bemutatkozási lehetőséget a fesztivál döntőjén december 12-én, a hódmezővásárhelyi kúltúrközpontban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.