Sport

Vízilabda: tízzel kaptak ki a szegedi csajok az UVSE-től

Vízilabda: tízzel kaptak ki a szegedi csajok az UVSE-től

2015. október 21., szerda
Vízilabda: tízzel kaptak ki a szegedi csajok az UVSE-től
taylor_uvse_mj-003

Bár jól kezdett, végül tízgólos vereséget szenvedett a címvédő UVSE otthonában a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely ezzel továbbra is pont nélkül áll.

A tavalyi bajnok UVSE ellen nem ígérkezett könnyűnek a szegediek dolga, azonban az első negyedben jól tartotta magát

Barna Tamás

együttese: bár gólt nem sikerült szereznie támadásaiból, csupán a negyed utolsó másodpercében, egy emberelőny után megszerezte a vezetést az UVSE. Rögtön a második negyed elején sikerült is az egyenlítés,

Rudics Boglárka

előbb egalizált, majd a negyed felénél egyre hozta vissza a szegedieket (3-2), ezt azonban két kihasznált fór követte a hazaiaktól, így már magabiztosabb előnnyel vonulhatott a szünetre az UVSE. A második félidőben már csak futott az eredmény után a Szeged, négynél közelebb nem tudtak feljönni

Dalmády Petráék

, és végül tízzel, 16-6-ra nyert az UVSE. Ezzel a szegediek idei negyedik bajnokijukat is elvesztették. A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem legközelebb október 31-én, 11 órától a Dunaújvárost fogadja.

Női vízilabda OB I, A csoport, 4. forduló

UVSE - Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem 16-6 (1-0, 6-2, 4-3, 5-1)

Budapest, Hajós Alfréd uszoda. Vezette: Csanádi Zsolt, Veilandics Zoltán. UVSE: Gangl - Antal 3, Kisteleki 1, Szűcs G., Keszthelyi 2, Tóth I. 4, Csabai 1. Csere: Aranyi (kapus), Kuna 1, Hertzka, Kövesdi 2, Vogt, Takács 1, Gerendás 1.

Vezetőedző:

Áts Bertalan. Szeged: Tóth E. - Lengyel Dor., Miklós 1, Dalmády Sz. 1, Lengyel A. 1, Lengyel Dom., Tóth P. Csere: Szikora (kapus), Árkosy, Vida, Dalmády P. 1, Rudics 2, O-Nagy.

Vezetőedző:

Barna Tamás.

Emberelőny:

13/7 ill. 6/1.

Ötméteres:

2/1 ill. -.

Negyedik vereségét szenvedte el a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem.http://szegedma.hu/?p=582546

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.