Sport

Vízilabda: az elsőt elvesztette a Szeged Diapolo Splitben

Vízilabda: az elsőt elvesztette a Szeged Diapolo Splitben

2015. október 16., péntek
Vízilabda: az elsőt elvesztette a Szeged Diapolo Splitben
tiszavirag_szeged_diapolo_szentes_ mj 14

A horvátországi Splitben folytatódik az Euro Kupa selejtezője a Szeged Diapolo számára: Kiss Csabáék a pénteki nyitómeccsen a Mornar Split ellen nem bírták a gólpárbajt, és vereséggel rajtoltak a második selejtezőkörben.

A két spliti csapat közül a Mornar ellen kezdte az Euro Kupa második selejtezőkörét a Szeged Diapolo: Varga Péter együttese az első negyedben beszedett kétgólos hátrányát folyamatosan dolgozva eltüntette a tábláról, így az utolsó játékrésznek 6-6-os döntetlenről futhattak neki a felek. Az utolsó nyolc percben azonban őrült gólpárbaj alakult ki, amiből végül a Mornar jött ki jobban: a végén lőtt góllal a splitiek a negyedet 6-5-re, ezzel a meccset pedig 12-11-re nyerték meg, így a Szeged Diapolo vereséggel kezdte a második selejtezőkört. A szegediek szombaton folytatják az Euro Kupa selejtezőjét, 20.30-tól a másik spliti együttes, az első körben már legyőzött Jadran Split lesz az ellenfelük. A kvartettekből az első két csapat jut tovább.

Euro Kupa 2. selejtezőkör, 1. forduló, B csoport

VK Mornar Split (horvát)–Szeged-Diapolo 12–11 (3–1, 2–3, 1–2, 6–5)

Gólszerzők: Buric 3, Cagalj 3, Gluhaic 2, Goreta, Lozina, Buha, Duzevic, ill. Sedlmayer 2, Kiss Cs. 2, Pellei 2, Manhercz K. 2, Kunac, Chilkó, Sánta

A csoport másik meccsén:

Jadran Split - Canottieri Napoli 8-8

Elvesztette az első meccsét a Szeged Diapolo Splitben.http://szegedma.hu/?p=580864

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.