Bulvár

Több kilogrammnyi amfetamint foglaltak le a rendőrök Röszkénél

Több kilogrammnyi amfetamint foglaltak le a rendőrök Röszkénél

2015. október 6., kedd
Több kilogrammnyi amfetamint foglaltak le a rendőrök Röszkénél

Mintegy 7,5 kilogramm amfetamin tartalmú anyagot foglaltak le a rendőrök Röszkén egy német rendszámú autóból - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu honlapon.

Az autó két szerb férfi utasa az autópálya-határátkelőnél jelentkezett kilépésre. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor a hátsó utastér padlózata alatt kialakított rejtekhelyen hét kábítószergyanús - a gyorsteszt szerint amfetamin tartalmú - anyagot tartalmazó csomagot találtak. A sofőr azt vallotta, hogy nem volt tudomása a kábítószerről, amely a nyomozás eddigi adatai szerint a társához köthető. A 27 éves szerb férfit a rendőrök előállították, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, őrizetbe vétele után kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését. A sofőrt tanúként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.